Tietoa Ascensia Diabetes Care:sta

Perustettu vuonna 2016, kun PHC Holdings (aiemmin Panasonic Healthcare Holdings) osti Bayer Diabetes Caren. Ascensia Diabetes Care on maailmanlaajuinen yritys, joka on omistautunut yksinomaan diabeetikkojen terveyden ja elämän parantamiseen.

Ascensian pääkonttori sijaitsee Baselissa, Sveitsissä. Ascensialla on yli 80 vuoden kokemus ihmisten auttamisesta diabeteksen hallinnassa. Tuotteitamme myydään yli 125 maassa maailmanlaajuisesti.

Me valmistamme ja myymme tunnettua CONTOUR®-tuoteperhettä ja laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme uusilla, innovatiivisillä ja elämänlaatua parantavilla tuotteilla.

Image: GLOBALASSETS ABOUT US TEMPLATE ABOUT US LIFESTYLE

Miten toimimme

Tavoitteemme on tarjota tuotteita ja ratkaisuja, joilla on positiivinen, päivittäinen vaikutus diabeetikoiden elämään. Haluamme varmistaa, että diabetes ei ole este heidän jokapäiväisessä elämässään ja auttaa heitä elämään rikkaampaa elämää.

Miksi valita CONTOUR® verensokerimittari?

Tuotteissamme yhdistyvät uusin teknologia ja käyttäjäystävällinen toiminnallisuus, joka helpottaa diabeteksen omahoitoa. Mittareidemme avulla saat selkeät ja tarkat mittausarvot, joihin voit luottaa.

Teknologiamme avulla pyrimme tekemään diabeteksen omahoidosta mahdollisimman yksinkertaista, niin että voit tehdä luotettavia hoitopäätöksiä. Tuotteemme helpottavat diabeteksen omaseurantaa ja toimivat hyvin nykypäivän elämässä.

Ascensian taustaa

Yli 80 vuoden tutkimus on tiimimme verensokerin hallintaan liittyvien tekniikoiden ja järjestelmien kehityksen kärjessäpysymisen taustalla. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan potilaiden tarpeita, parantamaan heidän elämänlaatuaan ja helpottamaan diabeteksen omahoitoa.

  • Julkaisimme GlucoContro.online* tiedonhallinta-alustan terveydenhuollon ammattilaisille ja diabeetikoille

   Glucocontro.online

   2021

  • Meistä tuli Senseonicsin jatkuvan glukoosin seurantajärjestelmän Eversense®-järjestelmän virallinen globaali jakelukumppani. (Eversense® ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomessa).

   Eversense CGM

   2020

  • Julkaisimme älykkäämmän version CONTOUR®DIABETES-sovelluksestamme, joka sisältää uusia ominaisuuksia, jotka tukevat diabeteksen omahoitoa.

   Contour Diabetes App

   2018

  • Ascensia Diabetes Care perustettiin myynnin kautta Bayer Diabetes Care Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd:lle.

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Esittelimme ensimmäisen CONTOUR®NEXT-tuotesarjan verensokerimittareita - uuden sukupolven erittäin tarkkoja diabeteksen hoitotuotteita.

   Contour XT

   2011

  • Esittelimme sarjan Ei koodausta® -tekniikalla varustettuja verensokerimittareita, mukaan lukien BREEZE®- ja CONTOUR®-mittarit

   Contour

   2003

  • Esittelimme Glucometer Eliten®, ensimmäisen "sip-in"-teknologiaa käyttävän mittarin ja ensimmäisen verensokerimittarin, joka käytti "pientä näytemäärää" (3 mikrolitraa).

   Elite

   1993

  • Entisen Ames-divisioonan kautta esittelimme Ames Reflectance Meter -mittarin, ensimmäisen kannettavan verensokerimittarin.

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Kehitimme Clinitest®-testin, ensimmäisen "conveniez-tabletti"-testin, joka mittaa virtsassa olevia pelkistäviä aineita, kuten glukoosia.

   Bayer Clinitest

   1941

 

*SdNCenter on GlucoContro.online- diabetestietojen hallintaohjelman virallinen valmistaja ja kehittäjä, joka yhteistyössä Ascensian kanssa markkinoi ja jakelee sitä terveydenhuollon ammattilaisille ja potilaille.